Η ιστορία μας

Ο Θείος Φάνης γεννήθηκε στους κόλπους μίας απλής μικρασιατικής οικογένειας. Ερχόμενοι από τη Σμύρνη το 1922, εγκαταστάθηκαν στη Ν. Φιλαδέλφεια. Η οικογένεια επιβίωσε, μεγάλωσε και δημιούργησε. Με το εμπορικό στοιχείο να ρέει μέσα σε όλα τα μέλη της, η οικογένεια ασχολήθηκε με πολλές εμπορικές δραστηριότητες.

Ένα μικρό εργαστήριο στη Ν. Φιλαδέλφεια, γύρω στο 1960, ήταν η αρχή. Το 1974 πήρε την ονομασία του πρωτομάστορα, «Ο Θείος Φάνης».  Έκτοτε, Ο Θείος Φάνης συνεχίζει - ανελλιπώς μέχρι και σήμερα -  να παράγει και να παρέχει ποιοτικά προϊόντα, παραδίδοντας τη σκυτάλη της τέχνης του από γενιά σε γενιά.

Εμείς, ως συνεχιστές της παράδοσης, ως τρίτη γενιά, ξέρουμε καλά πια τις δυνατότητές μας, γνωρίζουμε πώς πρέπει να το κάνουμε. Είναι πολύ σημαντική για εμάς η ιστορία μας, πιστεύουμε κι εξελίσσουμε όσα μας έμαθαν. Η φιλοσοφία μας είναι κάθετα πελατοκεντρική, με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα.

Η αξία μας είναι ο Θείος Φάνης. Τον προσέχουμε, τον σεβόμαστε, τον αγαπάμε. Μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε, να βελτιωνόμαστε και να είμαστε υπερήφανοι για όσα καταφέρνουμε.

Σε αυτά τα 40 χρόνια ύπαρξης του Θείου Φάνη ως εργαστήριο και ως κατάστημα, δύο αρχές έμειναν σταθερές, δύο αρχές που είναι συνώνυμες του Θείου Φάνη. η ποιότητά του και ο σεβασμός προς τον πελάτη.

Στοιχεία επικοινωνίας

Θείος Φάνης

Εθν, Αντιστάσεως 93,
Μιαούλη & Κανάρη
ΤΚ 14341
Νέα Φιλαδέλφεια

Delivery Νέα Φιλαδέλφειας

τηλ. 210 2583278
fax. 210 2586629

email. info@theiosfanis.gr

Share this

για αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας κάντε κλικ εδώ

all rights reserved | developed by Jetnet ©