Η ομάδα μας

Η ομάδα του Θείου Φάνη πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους με όραμα και δημιουργικότητα. Έχουμε όρεξη και μεράκι να αναπτύξουμε τον “Θείο Φάνη”, με οργάνωση και στρατηγική, γνωρίζοντας την ελληνική πραγματικότητα.


Όλα τα τμήματα της εταιρείας, χρηματοοικονομικό, νομικό, λογιστικό, εμπορικό, διαφημιστικό αναπτύσσονται από συνεργάτες με εξειδικευμένες γνώσεις.


Το νευραλγικό κομμάτι της εταιρείας είναι το παραγωγικό τμήμα, όπου ο Θείος Φάνης βάζοντας όλο το μεράκι και την εμπειρία του δημιούργησε μία ομάδα ανθρώπων, που παράγει μέσα σε πιστοποιημένες συνθήκες, προϊόντα γευστικά και ποιοτικά, κρατώντας την καρδιά της επιχείρησης σε άψογη λειτουργία.


Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στην αφομοίωση της εταιρικής κουλτούρας. Μία ομάδα από πωλητές, διοικητικά στελέχη και εκπαιδευτές δίνουν καθημερινά τις γνώσεις τους, ώστε η φιλοσοφία και η ποιότητα του Θείου Φάνη να εκπροσωπείται από όλο το σύνολο των συνεργατών και υπαλλήλων όλης της αλυσίδας των καταστημάτων της εταιρείας.


Όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας γνωρίζουν πολύ καλά τις δεσμεύσεις του Θείου Φάνη προς τους πελάτες που τον εμπιστεύονται εδώ και 40 χρόνια.

Στοιχεία επικοινωνίας

Θείος Φάνης

Εθν, Αντιστάσεως 93,
Μιαούλη & Κανάρη
ΤΚ 14341
Νέα Φιλαδέλφεια

Delivery Νέα Φιλαδέλφειας

τηλ. 210 2583278
fax. 210 2586629

email. info@theiosfanis.gr

Share this

για αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας κάντε κλικ εδώ

all rights reserved | developed by Jetnet ©